Cтатус замовлення

Cтатус замовлення

Введіть номер свого замовлення та дізнайтесь статус

№ 456 678 975 976
Візитівки
Етап 1:
Замовлення прийнято

Орієнтована дата видачі

22/05
ЗАМОВИТИ ОНЛАЙН
ЗАМОВИТИ ОНЛАЙН

Cтатус замовлення

parallaxEl

Трендові новини від Pantone на 2021/2022 рік

23
Липня

Трендові новини від Pantone на 2021/2022 рік
parallaxEl

Як ніколи раніше колір з'єднаний зі смислами будь-якого продукту. Він може викликати безліч почуттів всередині нас. На підсвідомому рівні кольору створюють місток, зближуючи наше візуальне сприйняття та емоційні почуття.

Тому виникає тренд на свіжі тони, які стимулюють і активізують, додають потужну енергію, що будить почуття, додаючи важливий інгредієнт, який створює відчуття емоційного добробуту і життєвої сили.

Свіжа зрізана зелень (Fresh Cut Greens).

Зелений колір давно є одним з найбільш важливих колірних груп останнього часу, з різними тонами в той чи інший час. На зміну м'якшою приглушеною зелені, такої як колір шавлії та водоростей, приходять яскраві відтінки: як і раніше залишаються ключовими варіанти майже неонової зелені, які зараз активно використовуються для молодіжних продуктів і в fashion-індустрії.

Ці кольори, сповнені свіжості за своєю суттю. Вони пов'язують нас з природою, вказуючи на глибоке інтенсивне насичення енергією. Нам може здатися, що вони пов'язують нас з цілющими властивостями рослин. Ці ознаки проростання нового життя не тільки пожвавлюють і відновлюють, але й спонукають нас дихати та відчувати життя.

Fashion, Home + Interiors

Graphics

"Вид яскравої зелені невблаганно пов'язаний з нюхом - свіжоскошений газон, запах роздавленою гілочки м'яти ... В результаті запаху і візуалізації відбувається неминуче переплетення почуттів, яке приносить імпульс як зору, так і смаковим рецепторам», - каже Leatrice Eisemen, виконавчий директор Інституту кольору Pantone.

Заохочувальний цитрусовий (Stimulating Citrus).

Блискучі апельсини та опромінені жовтки, які за своїм відтінку знаходяться близько до відтінків променів сонця, несвідомо викликають почуття тепла всередині нас і безперечну енергію. Ці стани те саме відчуття дози підбадьорливого вітаміну D після перебування на сонці або від освіжаючого укусу жовтого плода юдзу, який можна порівняти зі смаком свіжого «сонячного сяйва».

Немов символ життєздатності, сміливий і пуншевий характер цих квітів створюють запам'ятовуються колірні поєднання, які добре працюють як в пакуванні, так і в продуктах, що вимагають привабливою естетики. Кольори, які всередині палітри, ніби перетікають одна в одну, але залишаються самодостатніми, додаючи новий сплеск кольору, поєднуючи сучасність з природою.

Fashion, Home + Interiors

Graphics

Джерело: https://www.pantone.com

Вау! Тепер файли з замовленнями тут

Користуйтеся особистим кабінетом 24 Print і тримайте свої замовлення та макети в одному місці