Cтатус замовлення

Cтатус замовлення

Введіть номер свого замовлення та дізнайтесь статус

№ 456 678 975 976
Візитівки
Етап 1:
Замовлення прийнято

Орієнтована дата видачі

22/05
ЗАМОВИТИ ОНЛАЙН
ЗАМОВИТИ ОНЛАЙН

Cтатус замовлення

послуги

Дизайн меню

Меню є важливим засобом реклами і головною складовою іміджу закладу, кращим засобом спілкування з гостями. Фахівці 24Print знають, як створити дизайн меню для кафе, ресторану, інших закладів, щоб збільшити прибуток і зацікавити відвідувачів. У нашій друкарні передбачено все, від розробки макету до доставки готової продукції. Прийом і виконання замовлень відбувається без вихідних і в будь-який зручний для клієнта час.

Основні принципи формування меню

Меню закладу - перше, що бачать відвідувачі. Воно грає роль візитки і створює перше враження від кафе чи ресторану. Саме тому варто переконатися, що воно зручне, привабливе і досить інформативне. Неточні формулювання, занадто велика кількість страв, неякісні фотографії або невідповідність загальній атмосфері закладу можуть істотно зіпсувати враження клієнта. Ретельно підібраний дизайн меню для кафе може внести вклад в його успішний розвиток і збільшити дохід. Завдяки йому буде легко привернути увагу відвідувачів до найбільш популярних страв.

Прості рекомендації, як зробити дизайн меню кафе найбільш якісним і цікавим для клієнтів, допоможуть вирішити, який зовнішній вигляд меню буде найбільш вдалим. Дизайн повинен відповідати стилістиці бренду і оформленню закладу.

Види меню

За допомогою меню можна вести з гостем справжню розмову. Але використовувати потрібно короткі і переконливі слова, тому краще продумати кожен крок. Необхідно скласти ефективне послання для клієнта. І починається воно з визначення виду меню. Вартість дизайну меню для кафе буде також залежати від його різновиду. Можна обрати один з таких варіантів меню:

• Текстове - всі страви прописані текстом, при цьому зображення прив'язуються виключно до розділу. Наприклад, до розділу «напої» - загальне фото напоїв. Ціна дизайну меню такого формату буде доступною. Його легко оформити, для кріплення використовуються пружини або скріпки. Використовується дизайнерський папір без ламінації.

• Фото кожного блюда меню більш об'ємні і складні. Вони ідеально підходять для східної, тайської, мексиканської та іншої кухні. Клієнт обирає очима, тому важливо зробити якісні фото. Меню може бути в шкіряній або картонній папці, на пружині або кільцях.

• Комбіноване - на сторінці представлено кілька фото. Ціна дизайну меню для ресторану в такому форматі буде дешевше, до того ж можна зменшити кількість сторінок. У блоці використовується папір щільністю 170-200 г з ламінуванням.

Від того, наскільки «смачно» будуть описані зображені страви, буде залежати кількість замовлень. Якісно складене меню повинно допомогти гостям зробити правильний вибір, тому важливо продумати кожну дрібницю.

Спосіб кріплення і зовнішній вигляд меню

Кожен тип кріплення відрізняється міцністю, якістю і ціною. Залежно від способу кріплення меню може бути листове. Для друку використовується дизайнерський або щільний ламінований папір (щільність не менше 300 г), формат А3. Також можна замовити дизайн меню кав'ярні або іншого закладу за допомогою інших методів кріплення:

• У вигляді папки. Це самий довговічний варіант. У папках листи можуть кріпитися за допомогою болтів, кільцевого механізму, пластикових файлів, шнурка.

• Збірка за допомогою болтів буде служити кілька місяців, так як витирається папір і може злізти ламінат.

• Зшивання на скріпці використовується в основному для барних або винних карт. Для такого формату дизайну меню вартість буде мінімальною. Якщо передбачено багатосторінковий варіант розміщення страв, можна використовувати відразу кілька скріпок.

Зображення наносяться на сторінки різними методами: шовкографія, золоте або срібне тиснення, звичайний повнокольоровий друк. Меню закладу повинно демонструвати відвідувачам цінову політику кафе і відповідати стилю закладу. Якщо ваш заклад відрізняється від конкурентів більш доступними цінами, то варто сповістити про це клієнтів. Зробіть акцент на цінах популярних страв або спеціальні пропозиції. У нас можна замовити оригінальний дизайн меню для кафе, ціна якого буде доступною.

Корисні поради по створенню дизайну меню

Розробка дизайну меню - багатоетапний процес. Важливо визначити цільову аудиторію, а також час використання меню, від цього буде залежати вибір формату, способу кріплення, наповнення меню. Перед тим як скласти його, важливо визначити перелік всіх страв і розділити їх на категорії. Важливо дотримуватися всіх вимог до макетів і правильно їх підготувати. Основна мета сортування полягає у виділенні найбільш популярних і прибуткових позицій. У процесі формування дизайну меню ресторану важливо враховувати такі особливості:

• Згідно з дослідженнями психологів, людина спочатку дивиться в центр листа, потім погляд концентрується на верхньому правому кутку і лише наостанок вивчається інформація зверху зліва. Це можна використовувати при розташуванні страв. У розглянутих зонах потрібно розмістити найпопулярніші і прибуткові страви меню.

• Варто відмовитися від виковання валютних знаків. Меню без вказівки грошової одиниці може принести більше замовлень. Крім того, ціни не потрібно мати у своєму розпорядженні в одну колонку. Краще використовувати оригінальну дизайн-схему з назвами, цифрами, а також різні фото страв.

• Меню для ресторану, дизайн якого розробляється професійно, повинен мати візуальні акценти. Виділити важливу інформацію, що заслуговує на особливу увагу відвідувачів допоможуть кольори і цікаві схематичні позначки.

• Меню не варто перевантажувати, щоб у ваших клієнтів не виникало проблем з вибором страви. Необхідно надати їм можливість вибрати з 5-10 варіантів. Намагайтеся підібрати параметри і довжину меню виходячи з очікувань відвідувачів. Для пунктів меню швидкого харчування досить асортименту з шести страв, що мають кращі смакові якості.

• Фотографії повинні бути високої якості. Гарне зображення страв поруч з їх назвою і описом може на 30% збільшити обсяг продажів. Але варто пам'ятати, що зацікавити відвідувачів і зробити їх постійними клієнтами допоможе лише сучасне і максимально реалістичне фото страв. Клієнти будуть розчаровані, якщо помітять невідповідність зображення в меню.

• Спробуйте акцентувати увагу на вартості дизайну меню.

В меню кожна позиція повинна не просто викликати цікавість, а й сприяти гарним продажам. В меню бажано вводити апетитні образи, наприклад, хрусткий, соковитий, апетитний. Не завжди в виразах необхідна лаконічність. Наприклад, замість фрази «піца в асортименті» варто перерахувати всі види піци за назвами і складом страви.

Якщо вам потрібен друк і розробка дизайну меню різного формату швидко і недорого, дзвоніть нам. Кваліфікований графічний дизайнер і гарний фотограф допоможуть створити дійсно унікальне і стильне меню для вашого закладу. За допомогою високоякісного меню можна залучити клієнтів, саме від нього багато в чому залежить скільки грошей витратить гість.

Вау! Тепер файли з замовленнями тут

Користуйтеся особистим кабінетом 24 Print і тримайте свої замовлення та макети в одному місці