Cтатус замовлення

Cтатус замовлення

Введіть номер свого замовлення та дізнайтесь статус

№ 456 678 975 976
Візитівки
Етап 1:
Замовлення прийнято

Орієнтована дата видачі

22/05
ЗАМОВИТИ ОНЛАЙН
ЗАМОВИТИ ОНЛАЙН

Cтатус замовлення

parallaxEl

Pantone і звіт самих трендових кольорів

16
Липня

Ось уже котрий рік Інститут кольору Pantone представляє своє бачення трендових кольорів кожного сезону. Навесні 2017 року - це суміш життя, релаксації і природи. Це яскраві живі відтінки максимально наближають нас до природної краси, по-хорошому заземляють нас.

Pantone і звіт самих трендових кольорів
parallaxEl

Ось уже котрий рік Інститут кольору Pantone представляє своє бачення трендових кольорів кожного сезону. Навесні 2017 року – це суміш життя, релаксації і природи. Це яскраві живі відтінки максимально наближають нас до природної краси, по-хорошому заземляють нас.

Літрайс Ейсемен, виконавчий директор Інституту Кольори Пантона вважає, що нова трендова колекція нагадує про відтінки, які оточують нас в природі. Наш Весняний 2017 Звіт Fashion Color Report викликає спектр емоцій і почуттів. Від теплоти сонячних днів з Pantone 13-0755 Primrose Yellow до підбадьорливому почуттю дихання свіжого гірського повітря з Pantone 18-0107 і бажання втекти до чистих вод з Pantone 14-4620 Island Paradise. Ми, сервіс друку 24print , звернули увагу, що в 2017 році почуття сприйняття реальності змінилося, воно виходить за рамки традиційності   - каже Леатріс Ейземан.

 

В колекцію 2017 увійшло відразу 2 зелених відтінку:

PANTONE 15-0343 Greenery

Зелене листя – це освіжаюче поєднання жовто-зелених кольорів. На думку Pantone цей колір закликає досліджувати, винаходити і експериментувати. Цей колір змушує зупиниться і вдихнути чистого кисню.

 

PANTONE 18-0107 Kale

Колір зеленої брассікі (капусти) в основі якого зелене листя, викликає в уяві наше бажання з'єднатися з природою. Цей пишний і родючий природний зелений відтінок забезпечує прекрасні передумови звернутися до більш яскравих тонів в палітрі.

 

Соковиті і теплі відтінки:

PANTONE 13-0755 Primrose Yellow

Цей блідо-жовтий відтінок іскриться з теплом і живучістю. Запрошуючи нас в його миттєве тепле сяйво, цей радісний жовтий відтінок забирає нас в райське місце, наповнене ентузіазмом, хорошим настроєм і сонцем.

 

PANTONE 17-1462 Flame

Червоно-оранжевий колір - полум'яний - його люблять всі за те, що він нагадує веселощі. Яскравий і життєрадісний, цей дивно театральний відтінок додає полум'яного тепла до весняної палітрі 2017 року

 

PANTONE 17-2034 Pink Yarrow

Химерний, неігноріруемий відтінок, який спокушає і вабить. Сміливий, живий, що привертає увагу, деревію захоплює і стимулює, піднімає настрій і заряджає тіло новою порцією адреналіну.

 

Синьо-блакитна гамма в відтінках:

 

PANTONE 14-4620 Island Paradise

Відтінок освіжаючою морської води, яка нагадує, що десь існує неймовірний пейзаж. Прохолодний синьо-зелений відтінок, який говорить про нашу мрію – втечу на райський острів. Він символізує тропіки, де можна відпочити і розслабитися.

 

PANTONE 17-4123 Niagara

Зручний і надійний, Ніагара на думку Pantone буде одним з ключових фешн-кольорів як найпоширеніший колір протягом весни 2017 року. Саме цей сіро-синій відтінок схожий на класичний синій денім, який говорить про наше прагнення до легкості і релаксації

 

PANTONE 19-4045 Lapis Blue

Відтінок, який передає ще більше енергії – синій лазурит. Сильний і впевнений, цей інтенсивний синій відтінок наповнений внутрішнім сяйвом. Він дарує силу і впевненість   в собі

 

Не обійшлося і без ніжних пастельних відтінків:

PANTONE 13-1404 Pale Dogwood

Спокійний настрій виражений блідим кизилом - тихий і мирний рожевий відтінок, який символізує ауру невинності і чистоти. Непомітний несерйозний рожевий, надає всім деталям ніжне сяйво.

 

PANTONE 14-1315 Hazelnut

Завершує список весняних модних кольорів 2017 року головний у весняній палітрі відтінок фундука. Цей відтінок нагадує природну приземленість. Непретензійний, з властивою йому теплотою, лісовий горіх - перехідний колір, який легко з'єднує між собою різні   сезони.

 

Джерело: http://www.pantone.com/fashion-color-report-spring-2017

Вау! Тепер файли з замовленнями тут

Користуйтеся особистим кабінетом 24 Print і тримайте свої замовлення та макети в одному місці